Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte RWS werkjassen

RWS werkjassen bestellen

Bij premiumwereld heeft u de mogelijkheid om uw RWS werkbroeken online te bestellen en te laten bedrukken. Ons online assortiment bestaat uit gecertificeerde werkjassen welke reflecterend zijn en een hoge zichtbaarheid bevatten conform de EN471-norm welke is bepaald door Rijkswaterstaat (RWS). Onze werkjassen zijn comfortabel, veilig en van een hoge kwaliteit. Het assortiment bestaat uit een werkjas, een pilotjack en een parka. De werkjas is in twee kleuren te bestellen, heeft meerdere opbergzakken en een normering van klasse 3. De pilotjack en de parka bevatten ook meerdere opbergzakken en een normering van klasse 3, maar hebben ook nog een (verdekte) capuchon. Al onze RWS werkjassen zijn per stuk leverbaar!

RWS werkjassen bedrukken

RWS werkjassen bedrukken doe je bij RWSwerkkledingwereld! Om volgens de norm voor de dag te komen en tegelijkertijd uniformiteit uit te stralen, kunt u uw RWS werkjassen laten bedrukken in de stijl die past bij uw bedrijf! Onze RWS werkjassen zijn op de rug en/of op de borst te bedrukken. Ook is het mogelijk om de RWS werkjassen onbedrukt te laten. Om de certificering van de jassen te behouden, is het niet mogelijk om iets op de reflecterende strepen te bedrukken. Benieuwd hoe uw bedrijfslogo op onze RWS werkjas zou staan? Vraag dan gerust een digitale drukproef aan en laat u verassen!

Waar worden RWS werkjassen voor gebruikt

Met een RWS werkjas vallen uw medewerkers altijd goed op. Het is van groot belang dat spoorwerkers, hoveniers en werknemers in de wegenbouw opvallen en daardoor hun werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren. Automobilisten en het overige verkeer moeten iemand die aan het werk is van een afstand kunnen zien. Om onnodige ongelukken te voorkomen en de veiligheid van mensen te waarborgen, heeft Rijkswaterstaat eisen gesteld aan de kleding die men draagt tijdens dit soort werkzaamheden. Onze werkjassen voldoen hier aan en zijn klaar om gebruikt te worden.