Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte RWS poloshirts

Bedrukte RWS poloshirts bestellen

U kunt uw RWS poloshirts niet alleen bestellen, maar ook laten bedrukken bij Premiumwereld! In ons assortiment bevindt zich een RWS poloshirt met een hoge zichtbaarheid conform de EN471-norm die vastgesteld is door Rijkswaterstaat (RWS). Het RWS poloshirt heeft korte mouwen, is in twee kleuren te bestellen en bevat  tevens een UV-protectie van UPF 50+.  Daarnaast is het poloshirt voor 100% gemaakt van polyester en bevat het knoopsluitingen. Het is een RWS poloshirt van een hoge kwaliteit en zit erg comfortabel.

Bedrukken van RWS poloshirts

Het bedrukken van RWS poloshirts doet u bij premiumwwereld.nl! Om op een veilige manier te werk te kunnen gaan, hebben uw medewerkers RWS kleding nodig. Om uniformiteit uit te stralen kunt u er voor kiezen om uw RWS poloshirts te laten bedrukken met  uw bedrijfslogo en/of slogan. Het is mogelijk om uw RWS poloshirts op de borst en/of de rug te laten bedrukken. Het is echter onmogelijk om over de reflecterende strepen te bedrukken in verband met de veiligheidseisen van Rijkswaterstaat. Indien er toch over de reflecterende strepen bedrukt zou worden, zou het poloshirt haar certificering verliezen.

Waar gebruik je RWS poloshirts voor

Vanwege de reflecterende strepen die de RWS poloshirts bevatten, vallen RWS poloshirts goed op. Rijkswaterstaat heeft niet voor niets veiligheidseisen gesteld aan RWS kleding. Het moge dan ook duidelijk zijn dat RWS poloshirts fungeren om veiliger te werk te kunnen gaan. Een hoge zichtbaarheid draagt bij aan een veiligere werkomgeving. Het is belangrijk dat hoveniers, spoorwerkers en werknemers in de wegenbouw opvallen. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen doen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden en laat u verassen!

9,3
1 - 30 van 1 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 30 van 1 resultaten