Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte RWS overalls


Bedrukte RWS overalls

RWS overall met opdruk bestellen

Bij premiumwereld  kunt u de door u gewenste overall met opdruk bestellen. Daarnaast kunt u op een zeer gemakkelijke manier de RWS overall online bestellen. Onze RWS overalls bevatten verschillende reflecterende strepen conform de EN471-norm welke is bepaald door Rijkswaterstaat (RWS). Ons assortiment bevat twee verschillende overalls: de RWS overall en de Amerikaanse overall. De RWS overall heeft mouwen, een kraag en heeft meer dan tien opbergplekken voor bijvoorbeeld de rolmaat en duimstok. De Amerikaanse overall bevat geen mouwen en een kraag, maar een (deels) elastische band. Daarnaast bevat de Amerikaanse overall ook een groot aantal opbergzakken.

RWS overalls bedrukken

RWS overalls kunt u, om professioneel over te komen, laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Het bedrukken van de RWS overalls kan in iedere gewenste stijl die past bij uw bedrijf. U kunt er voor kiezen om de borst, de rug of beiden te bedrukken. Ook kunt u er voor kiezen om de voor- en achterkant onbedrukt te laten. Het is niet mogelijk om de reflecterende strepen te bedrukken. Dit vanwege het feit dat de certificering die de RWS overalls bevat verloren zal gaan wanneer de strepen bedrukt en/of aangetast zouden worden. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden die wij u kunnen  bieden. 

Waar worden RWS overalls voor gebruikt

Met een RWS overall aan, vallen uw medewerkers altijd goed op wanneer zij aan het werk zijn. Het is erg belangrijk dat werknemers in onder andere de wegenbouw opvallen tijdens hun werkzaamheden. Het veilig uitvoeren van werkzaamheden is iets wat een werkgever haar werknemers ten alle tijden wil kunnen bieden. Onze RWS overalls voldoen aan de veiligheidseisen van Rijkswaterstaat en zijn klaar om gebruikt te worden!